Hygiejnetiltag

For at mine kunder og jeg selv er udsat for så lille en risiko, som muligt har jeg indført ekstra hygiejnetiltag til min arbejdsdag. Det betyder derfor også, at jeg er nødt til at tage et mindre tillæg for at kunne dække udgifterne og den ekstra tid jeg bruger på rengøring etc. Jeg håber på mine kunders forståelse for dette tillæg på 30,- kr. pr. kunde. Nedenfor er beskrevet hvilke forbehold og tiltag jeg har indført i min salon.

ooOoo

Salonen havde d. 9/7-2021 uvarslet besøg af Sikkerhedsstyrelsen. Kontrol af lokalerestriktioner som følge af Covid-19. Salonen opfyldte alle krav og fik ingen anmærkninger.

ooOoo

· Alle krav fra sundhedsstyrelsen skal overholdes. Det vil sige gyldigt Coronapas, god håndhygiejne etc. Jeg henviser til at man holder sig opdateret på gældende regler på sundhedsstyrelsens hjemmeside. 

· Der vil KUN blive betjent 1 kunde ad gangen. Vent venligst udenfor til der bliver ledigt eller andet er aftalt.

· Kunder behøver ikke at bære mundbind el. lign. i følge sundhedsstyrelsen. Jeg bærer dog selv fortsat maske og/eller visir.

· Hvis man føler sig den mindste smule sløj, venligst afbestil din tid.

· Der står håndsprit lige inden for døren. Venligst sprit hænder af inden du træder videre ind i salonen.

· Alle frisørslag bliver brugt én gang pr. kunde, så alle kan være sikker på at få en ren kappe hver gang.

· Jeg har afsat 15 min mellem hver kunde til rengøring og afspritning af redskaber og overflader.

· Desværre vil der ikke være diverse blade tilgængelige i salonen. Man er velkommen til at medbringe egen bog eller blad.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close