Deprecated: Required parameter $action_type follows optional parameter $entry_prefix in /customers/3/e/0/kldesignfrisor.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/onecom-addons/inc/logger.php on line 249 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/e/0/kldesignfrisor.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/onecom-addons/inc/logger.php:249) in /customers/3/e/0/kldesignfrisor.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 523 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/e/0/kldesignfrisor.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/onecom-addons/inc/logger.php:249) in /customers/3/e/0/kldesignfrisor.dk/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 531 KL Design Frisør Langeskov - Om mig

Om mig

Jeg er udlært frisør fra IF Hair Design i Odense hvor jeg startede min karriere som frisør i forskellige saloner i årene 1978-89. I 1989 tog jeg skridtet og åbnede min egen salon i Langeskov. Jeg driver i dag KL Design, som selvstændig frisør, og har igennem tiden haft flere elever og svende under mine vinger.

Jeg sætter en ære i mit håndværk og fornyelse. Derfor tager jeg ofte på kurser som KAO Goldwell Master Colorist og ID Hair trend show for at være opdateret på trends og teknikker. Jeg stræber efter at deltage på 4-6 kurser på et år.

I marts 2024 har jeg deltaget på kursus i Curly Girl-metoden. En metode, som jeg er blevet ekstremt passioneret omkring og gør hvad jeg kan for at holde mig opdateret på nye teknikker, produkter mm. Jeg fører nu den fulde produktserie i salonen.
I april 2024 har jeg deltaget på på både Trendshow by Park i Odense og Trendshow by ID Hair og ser frem til flere kurser i løbet af året.

Mine kunder fortjener nærvær og fokus derfor er tidsbestilling kun efter individuel aftale via telefon, så jeg kan overholde betjeningstiden.

Miljøet og personlig velvære er en af mine kerneværdier. Derfor er de fleste af mine produkter godkendt til grøn salon. Læs mere om mine produkter her.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close